tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lomalla - ja töissä!

 
”Jo joutui armas aika ja suvi suloinen” on viikonloppuna kaikunut koulujen päättäjäisissä ja sen myötä vietetty kodeissa valmistumisjuhlia, pääsinpä niistä osalliseksi itsekin. Kesäkuun myötä käynnistyi myös lomakausi ja meillä matkailuyrityksissä se näkyy iloisina ja odotuksen täytteisinä ilmeinä loman suhteen. Minulla on aitiopaikka seurata asiakkaiden saapumista työhuoneen ikkunasta sekä kuulla äänten kaikuja respan työntohinasta. Ei sen mukavampaa, kuin kuulla lasten kirkkaita ääniä heidän saapuessaan hotelliin, monella jo Visulahden huvipuisto päällimmäisenä ajatuksissa pitkäaikaisen yhteistyömme jatkuessa puiston kanssa.

Anttolanhovin kesäohjelmasta löytyy paljon vinkkejä aktiiviselle lomailijalle
läheltä ja kaukaa, esim. melontaa, kalastusta, pyöräilyä jne. Hyvän lähtölaukauksen
lomaan ja kenties vaikka loppuelämäänkin saa kesäkuun 15.-17.6.2012  järjestettävältä joogakurssilta. Mikä sen ihanampaa, kuin aloittaa kesäinen päivä laiturin nokassa linnun laulua kuunnellen ja herätellen keho ja mieli uuteen päivään.

Juhannus on meille suomalaisille kesän kohokohta ja Anttolanhovissa juhannusjuhlat
sujuvat hyvinkin perinteiseen tapaan. Iltapäivällä kylvetään savusaunassa ja illan tullen on ruoka-pöytään katettu suurella sydämellä valmistettuja kalaherkkuja, Roinilan possunkylkeä ja raparperimansikkakakkua omat suosikkini mainitakseni. Juhannuskokko sytytetään haitarimusiikin säestyksellä. Juhannusaattoillan kunniaksi pistetään jalalla koreasti ravintolassa. Juhannuspäivän ohjelmallinen toritapahtuma Anttolan satama-alueella on vakiinnuttanut vuosikymmenien saatossa asemansa – ja mikä tärkeintä,
siellä tapaa tuttuja, satoi tai paistoi. 

Tämän viikon kruunaa paikalle saapuvat viimeiset kesätyöntekijät – saamme muutaman lampaan asiakkaidemme ja työntekijöiden iloksi. Lampaiden lisäksi alueelle tulle myös pari mehiläisyhdyskuntaa tuottamaan hunajaa seuraavan talven käyttöä varten. Lampaita ja mehiläisiä odotellessa toivon meille kaikille lämmintä ja aurinkoista kesää!

Niin ja muistattehan tulla moikkaamaan meitä Mikkelin torille 15.-16.6. Makuja maalta-tapahtumaan, tapahtumasta jää varmasti hyvä maku suuhun.


Eija Martikainen
hotellinjohtaja

1 kommentti:

  1. Aivan loistavaa kesää teille sinne Anttolaan täältä Oulusta.
    Odotan innolla, että pääsen korkkaamaan uuden kesäravintolan herkkuja

    VastaaPoista